|
Konu: SiRmC - 6 Patlar Full C.tesi Ara. 13, 2008 11:07 am |
|
|
SiRmC - 6 Patlar Full Track List : SiRmC - 6 Patlar SiRmC - Bir Portre Yaratırdım SiRmC - Firar Ederdim SiRmC - Gerçek Aşk Unutulmaz SiRmC - Herkes Aynı SiRmC - LaLaLa Lalala SiRmC - Noktayı Koy Sen SiRmC - Outro SiRmC - Takdir'i İlahi SiRmC - Veda Mektubu SiRmC & CurL - Hayat Bir Oyuncak SiRmC & EfeFlow - Tadından Yenmez SiRmC & KmK - Boşver SiRmC & Rapizm ÇağLa - Kes Sesini
SiRmC - Anafordan Kaçış Full Track List : SiRmC - Aynadaki Yansımam (Outro) SiRmC - Bu Günüm Hüzün SiRmC - Bu Tarafa Dön Bak SiRmC - Dualar Ettim Kendime SiRmC - İntro (Flex Show) SiRmC - Rapsiz Olmaz SiRmC - Saatini Kur SiRmC - Yüzüm Gülmüyor SiRmC & AKO - H.i.T Track SiRmC & Dj Sivo & DesPo & Cansın - Dörtlü Sardık SiRmC & Eda - Karmaşık Duygular SiRmC & EmiR - Tandum SiRmC & GöçmeN & TetiK - Gerçekleri Gör SiRmC & Grizu - Şuruna Vurgun SiRmC & İhTiLaL & OrtaK - Diss Değil Dirsek SiRmC & İşGaL - Kendimi Kaybettim SiRmC & KmK - Sensizlik Zor SiRmC & PiT10 - Akşam Uzundur SiRmC & Yunus Emre & Frekans - Saklı Gerilla
SiRmC - İstihare Full Track List : SiRmC - Ben Bir Ozanım SiRmC - Burası Körfez SiRmC - Burası Körfez (Rmx By Dj Kelej) SiRmC - Dissmissed 2 SiRmC - Felsefik Bir Açı SiRmC - Hayat Bir Senaryo SiRmC - Hileli Fincan SiRmC - İntro SiRmC - İradene Sahip Ol SiRmC - İstihare SiRmC - Onlar Yanlış Biliyor (Cover Mix) SiRmC - Outro SiRmC - Soru Sorma SiRmC - Yüreğim Ağlar SiRmC & Eda - Günler Geçmez SiRmC & Elçi - Hükmet SiRmC & Rapizm ÇağLa - Dünya Çarkı SiRmC & SığınaK - Cennetin Kapıları Ardında
SiRmC - O Gece Bu Sene Full Track List : SiRmC - 35 Değil 35½ SiRmC - 35 Değil 35½ Rmx SiRmC - Başkaları Cehennemdir SiRmC - Biz Karşıyakalıyız SiRmC - Burası Karşıyaka SiRmC - Outro SiRmC - Yeşil Kırmızı
SiRmC - Platonik Duygular Full Track List : SiRmC - Çaresizce Bakakaldım SiRmC - Durma Karşımda SiRmC - Geçmişe Silgi SiRmC - Hayat Hikayen SiRmC - Kalbim Yasta SiRmC - Mahzene Yolculuk SiRmC - Platonik Duygular (Giriş) SiRmC - Son (Çıkış) SiRmC - Umutlarım Tükendi SiRmC - Yalnızım SiRmC - Yorgun Kalbim SiRmC & Eda - Yardım Et Bana Ya'Rab SiRmC & SığınaK - Bir Umuttun Sen
SiRmC - Son Tango Full Track List : SiRmC - 35 Değil 35½ SiRmC - Boş Kafalaradır Bu Tavrım SiRmC - Dönence (İntro) SiRmC - Dünya Serüvenim SiRmC - Efkarlıyım Bu Gece SiRmC - Gel Gel Gel SiRmC - HipHop Savaşı SiRmC - İradene Sahip Ol SiRmC - Kapa Gözlerini (Outro) SiRmC - Manukyan'ın Bekcileri SiRmC - Nefessiz Bir Dalış SiRmC - No War SiRmC - Son Kelam SiRmC - Son Tango SiRmC - Yalnız Kaldım SiRmC - Yalnız Kaldım SiRmC & Eda - Nereye Kadar SiRmC & EfeFlow - Sizin İçin SiRmC & Merhamet - Ağlar Oldu Bedenim SiRmC & Yunus Emre & AKO & Frekans & Mic Rap (Kerim) - Kafamıza Göre
SiRmC - Üretmek Benim İşim Full Track List : SiRmC - Aç Kapılarını SiRmC - Aç Kapılarını Rmx SiRmC - Gidiyorsun SiRmC - Rüyaya Dalarım SiRmC - Üretmek Benim İşim SiRmC - Yüreğim Ağlar 2 SiRmC & AKO - Ses Yok SiRmC & DesPo - Sustular & SiRmC & Kurşun - Biz Buradayız SiRmC & Eda - Yanıldım SiRmC & KmK - Hep Yek SiRmC & Kurşun - Cesarete Gel SiRmC & PiT10 & DeniZ - Buralarda SiRmC & Sena - ROK SiRmC & SıR - Burada Bitmez
SiRmC - Albüm Dışı Şarkılar (10 Parça) Track List : SiRmC - Rapte SiR Usta SiRmC - Yoluna Sürgünüm SiRmC & A3 - Son Bir Haykırış SiRmC & İhTiLaL - İsyan Bayrağı (Scratch By Dj Sivo) SiRmC & İşGaL - Kin Ve Nefret Etkisi SiRmC & Mc KaraKefeN & Mc Mussie & BeLa'B - ReaL HipHoP SiRmC & Mis Bella - Affet Beni Sevgilim SiRmC & NurhaN - Bir Günüm Olsun SiRmC & SığınaK - DissOver SiRmC & TepKi - Lanetli Melodi
SiRmC - Feat'leri (9 Parça) Track List : AKO & SiRmC - Tek Başımayım Bay Z & CiNo & SiRmC - Çilekeş Sayfalar CaNy & SiRmC - Yak Ve Üfle E'LiFe Mc & SiRmC - Karmaşık Günler KaRaMboL & SiRmC - Şansını Zorlama MeDuSa & SiRmC & EmzE - Herşeyin Sebebi Var SığınaK & SiRmC - Nerdeyim SığınaK & SiRmC - Yalan Bu Dünya Tarantula & SiRmC - Tut Ki Ölüyorum
Download Link (435.25 MB) : http://upshare.eu/?d=2C6DA90313
Şifre : herkesrapdinlemesin |
|