Kalfa
Yer : İsTanßuL/GnG.
|
Konu: Orontez - Kazıksız Eşekler Paz Ara. 14, 2008 2:59 am |
|
|
3 kuruş etmez dostluklar burada İlk şartsa yapmacık olmak Ortamı kurdun benzeri buldun Ne çok değiştin ben bilirim
Havalarında gezinen onca cok insan Var say say bitmez Bundan eminim bilmişlerin bildikleri Kendine biLe yetmez
Başka sehirden okumaya geLmişsen Kimler sana dur diyecek Sen bilinçli bir ergensin Seni anan baban mı zaptedecek?
Dursun onlar arka planda Yeri geLir aptaLdır ortamında Ne demeli kazıksız eşşege Maksat bok sürmemek hiçbişeye
Tüm masaLarda aynı muhabbet Akşam nere gitsek biLmem SosyaL aktivite cinsellikle Anlaşmamı yapmış ha?
Sizin gibi görmemişi ben hiç görmemişimdir şimdiye dek Bu durumda benim işim artık sizleri izleyerek gülmek
Eşeği saldım çayıra mevla kayıra YapılanLar degil alamet hayıra Dün neysen bugüne aynı boksun Dersine iyi çalış daha toysun
Hepinizi tek tek kim seçmişse Tebrik ederim tam isabet Cinsini bilmem nettiklerim Hem cinsine çekmiş olsa gerek
Bu cigersizler felegin çemberine Kaç kez donsuz kapak atmış Yada ne kadar yaklaşmışlarda Bana nasihatları satıyorlar
Bir klüp açtım sizler için adı Ben bilirim siz şöyle geçin Bende katılıyorum ama cok sey bilmiyorum Amaç sosyallik
Arka taraftan takip ederim Siz haylice önde durun Çünkü tek bir şey biliyorum Oda hiç mi bir bok bilmiyosun
Bir sodadan midesi bulananlar Ayyaş ahkâmı keser olmuş Daha sigara tutmayı bilmezler Her gece esrara vurur olmuş
Aspirini pıt niyetine Millete pıt pıt yutturmak çok yanLış Aglanacak halden övünenlerin hepsini Başka yalan kurtarmış |
|