|
Konu: Sansar - Rapertuar Ptsi Ara. 15, 2008 9:14 pm |
|
|
Sansar - Rapertuar Bir İki track degil koskoca RAPertuar Yeraltında Salvo, piyasadaysa kolpalar Lirik yazamaz angut flowlarımı kopyalar Rock müzik müzik degil kırılacaktır aynalar
Yaptıgın rap varya beş para etmez moruk Elli yıllık Mc leri solladı coluk cocuk Liriklerin boktan flowların soluk Koskoca stüdyo var kalitense boguk Baban benim p*c yedirmiyim mi yandan Bir iki sarkın var o da babanın kanından Parcalarını toplarlar Kadıköy sokaklarından Ortamımda dahi var yalaka salaklarından Yirmi besinci mekanize piyade tugayı Begenmediginiz albüme iade olayı Kabul degildir yine de var bi kolayı Cok ürettin olum hak ettin bi molayı Cok komiksin olum ama bak sırıtmıyorum O kadar si*ik ki sarkın yorum yapmıyorum Pardon bakar mısın bi sorum olucak Rap mi yaptın i*ne Sansar a*ına koyıcak
Bir İki track degil koskoca RAPertuar Yeraltında Salvo, piyasadaysa kolpalar Lirik yazamaz angut flowlarımı kopyalar Rock müzik müzik degil kırılacaktır aynalar
Söyledigim her söze alınabilirsin Jöntürk Sahnedeydin iskelende gülmekten öldük Bikini giy de çık belki yakısırsın sahneye G*tüne girdi beatim bakınız bahaneye Yetisemezsin moruk en yakın hastaneye Yolum düserse ugrarım calıstıgın kerhaneye Yeni bi kolpa eklendi underground da haneye Yazdıgın lirikler benzemekte maniye Ön planda sizler arka fonda da Salvo Arkadan gecirdim simdi yap bi banyo Mikrofon sizindir hit sarkılar benim Karı kız sizindir paracıklar benim Askı si*tir ettim duygular köreldi bende Romantizm yok ve lakin Rap bedende Arkadaşımı satarım fiyatlar perakende Sevgi yoktu zaten saygı hak edende
Bir İki track degil koskoca RAPertuar Yeraltında Salvo, piyasadaysa kolpalar Lirik yazamaz angut flowlarımı kopyalar Rock müzik müzik degil kırılacaktır aynalar
Nefret Edin Bende Elinizden Geldigince Kufr Edin Tehtid Edin İçinizden Geldiğince Son Gulen İyi Guler Kuvvetini Bildigince Sansar Akla Gelen UnderGround Diyince İpnelik Diyince Barikat Akla Gelisin Uzat Bakıyım Yavrum Sansar Eline Wersin Bende Sansavesin BokYemek Seversin Begenmediysen Dinlemesin,Siktirip Gidersin Cıglık Atma O*ospu Basımın Dibinde Oneri Verdiler Yine Basımın Dikinde Rapini Yap Sen Bİlirsin İsçi Partynin Sikinde Rapini Yap Sen Bilirsin mhp Sikimde Umrumda Değilsiniz Sağcılar ve Solcular Bende VarAir Plain Uzun İnce Yolcular Piyasa Pembe Bir Dizi Serefsiz Oyuncular Kolpalarsa Bir Dizi Koyundan Koyuncular
Bir İki track degil koskoca RAPertuar Yeraltında Salvo, piyasadaysa kolpalar Lirik yazamaz angut flowlarımı kopyalar Rock müzik müzik degil kırılacaktır aynalar |
|