|
Konu: Patron - Bir Sonbahar Ptsi Ara. 15, 2008 9:20 pm |
|
|
Patron - Bir Sonbahar Verse I
sensiz hersey çok zor burda senle her yol maziini hayaletini kov son kez ruhum oL anne hersey çok yakında yok artık mutlu son ve dondu kalbim gün o gündü yok artık gitti o çok hayalim vardı hepsi birden bitti kolkolaydı düşmanımla çok kolaydı bense hep olaydım ben ağlarken sen olaydın bari gül yüzünle başımda çok kapandım içime belki sen susma kor alevden bi köprü gördüm önceden biraz yakardı tatlı tatlı gariptim eskiden çok soğuktu her yer ben bu evde yanlızken çok düşündüm oysa hersey çok basitken yanlış görmüş gözlerim buda bitti böyle kalp kırık ve sende yoKsun çok uzaktayım belki tok belki aç çok üzdü anne hiç bi zaman olmycak o soldu artık bende
Nakarat x2
Bu bir sonbahar şarkısı kopar dilimden şarap kokar biraz karanlık uzak evimden veda büyür gözümde çıkamaz oldum artik herdem kanar beden bu yük ağır önüm görünmez keşkelerden
Verse II
Hatırlarmısın anne sana ne anlatığımı hayallerimde onla ilgili ve şimdi yok artqık ben bu evde tek ve şarhoş kalem tutar odam boş ışık loş gonul gözüm kanar bol çok üzgünüm senide üzmek istemezdim yarına küskünüm yarına kalmş herseyim ben düştüğüm çukurdayım yüzüm çamur sesim ksıık gözümde yaş sonum toprak budaklanınca sevgim oldu göl kurak çok gerçkciydi oysa çok gerçekçi ve kandım aldandım çok üzdü anne bil hüzün deyince oğlun hala burda ağlama bu son kez oldu sadece bir hatıra
Nakarat x2
Bu bir sonbahar şarkısı kopar dilimden şarap kokar biraz karanlık uzak evimden veda büyür gözümde çıkamaz oldum artk erden kanar beden bu yük ağır ölüm görünmez keşkelerden |
|