. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

. . . MiToKondRi !

- Ortam Enerjik - Forum Enerjik - Biz Enerjik -

AnasayfaAnasayfa  portalportal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

H-Run (HiphopLife.net)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj

H-Run (HiphopLife.net) Vide
MesajKonu: H-Run (HiphopLife.net) H-Run (HiphopLife.net) Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 5:49 pm

H-Run (HiphopLife.net) H-run_buyuk

HiphopLife : Öncelikle kendinden ve rap’de ilk adımlarından bahsedermisin?

H-Run : İsmim harun ö. , 1979 frankfurt doğumluyum. Müzik işine ilk adımlarımı 12-13 yaşlarında, dj olarak atdım. 94’ de savaş’la beraber intikam grubunu kurduk. Intikam grubundaki beraberliğimiz baya sürdü. Bir kaç yıl sonra ikimiz de ayrıyeten başka projelere atıldık

HiphopLife : Bir ara fusion isimli grup ile adını duyduk ?

H-Run : Benim ayrıca atıldığım projelerin biri işte fusion projesiydi. Önce sınıf arkadaşım matthew ile beraber grubu oluşturduk, sonra iki bayan daha katıldı, fusion grubu tamamlandı. BMG de imzalar atıldıkdan sonra, fusion almanyada, avusturyada ve isviçrede büyük bir şekilde patladı...

HiphopLife : Grup’da faaliyetlerini sürdürüyormusun?

H-Run : Fusion grubu 2001 sonunda dagıldı. İlk albüm çıkışında BMG tarafından malesef yanlış yatırımlar oldu, ortalıkda aktüel bir clip dönmediği halde , şirket albümü piyasaya sürdü, PRO 7 kanalıyla bir reklam anlaşması oldu, BMG büyük para yatırdı, ama albüm beklendiği şekilde satılmadı. Bu olaydan sonra stüdyoda yeni çalışmalara başladık, clipler çekildi, ama bir türlü aynı şekilde tutmayınca, hep beraber karar vererek, ayrıldık !

HiphopLife : Intikam grubuna ne oldu ?

H-Run : İntikam grubu hala duruyor, yanlz yeni çalışmalar yok. Savaş ve ben daha çok başka projelerle ilgilenince, intikam davası arada kaldı. İkimiz sürekli görüşüyoruz, aramız çok iyi, bakarsınız bir gün bir albüm tamamlayıp patlatırız, nasıl olsa arşivde, o zamanlardan yaptıgımız bir çok parçalar duruyor...

HiphopLife : H-run Productionz adında bir şirket kurdun, desteklediğin yetenekler var mı?

H-Run : H-run Prod. Şirketini 2000 yılında kurdum, bir çok projelere atıldım ve de destek oldum. Yaptığım bazı çalısmalar piyasaya çıktı, bazıları öğle duruyor...
Bir yapımcı olarak çok projelere atıldım, çok insanlarla görüşüp planlar çizip konseptler hazırladım, stüdyoda çok vakit geçirip çalıstım, malesef çalışmaların coğu herhangi bir nedenden yarıda kaldı.Bu işler malesef her zaman riskli ve çok emek istiyor, sonradan ne olacagı da hiç belli değil...

HiphopLife : UDDY, 5Karış ve Best of TR Rap & RnB Toplamasından hatırladığımız Sinem’den ileride ne gibi çalışmalar bekleyebiliriz?

H-Run : Sinem ile çok büyük planlarımız var. Şu an albüm çalışmalarımız sürüyor ve çok iyi gidiyor diyebilirim. Bomba bir albüm olacağından ve bir çok insanın ilgisini çekeceğinden eminim.
Almanya’da ve Türkiye’de bu proje hakkında çok insanlarla görüştüm ve hep çok iyi tepki aldım. Bağlantılarımiz şu an çok iyi, yani bir dahaki seneye patlayabiliriz...
Kendi albüm çalışmalarımızdan hariç, istek geldikçe başka projelerede katılıyoruz ve sinemin sesiyle destek oluyoruz.
Ayrica sinem bir TV Programında sunuculuk yapıyor. “STIL” ismindeki program bir gençlik magazini, haftada bir kere RHEIN MAIN TV’de yayınlanıyor.

HiphopLife : Konser gibi faaliyetlerde seni görebilirmiyiz?

H-Run : Son zamanlarda fazla sahne almıyorum, yanlız eski çalışmalardan dolayı istek geldimi çıkıyorum.Yani şuan gerçekten nadir diyebilirim.
Zaten benim amacım sahneye çıkmak değil, sanatçı geliştirmek, albüm çıkarmak ve onları sahneye çıkartmakdır.

HiphopLife : H-run Productionz ın geleceğe yönelik projeler nedir?

H-Run : Şu an benim 3 tane projem var. Bunların biri az önce bahsetmiş olduğum sinem projesi. Sonra Jeff arkadaşımızın albüm projesi var. SooSmart Entertainment ve ENKA Beatz ile beraber çalıştıgımız bu proje almanca soul/pop tarzında. Jeff gerçekten çok yetenekli ve kendine ait ses rengi ve okuma tarzıyla almanya’da çok büyük ses getireceginden hepimiz eminiz.
Üçüncü proje olarak, 97bpm projesi var. 97bpm isimli bir mixtape/toplama albüm yapıyorum. Bu albümdeki bütün altyapılar, prodüksiyon, kayıt ve mix işleri bana ait. Her parçada değisik Mcler yer alacak ve böylece renkli bir albüm oluşturacağımı düşünüyorum...

HiphopLife : Kendine ait bir albüm düşünüyormusun?

H-Run : Mc olarak şuan kendime ait bir albüm düşünmüyorum. Gerçekten cok yoğunum. Kendi projelerimden hariç, stüdyoda bir çok arkadaşların kayıt ve mix işleriyle de uğraşıyorum, o yüzden kendime ait bir albüm için hiç vaktim yok. İlerde belki bir tane hazırlarım, belli olmaz.

Mp3: InceEfe feat. H-Run & Sihir & Amiin - Anılar (H-run Rmx)

Tıkla !

H-Run (HiphopLife.net)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası