. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

. . . MiToKondRi !

- Ortam Enerjik - Forum Enerjik - Biz Enerjik -

AnasayfaAnasayfa  portalportal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gülşah bizim prensesimizdi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj

Gülşah bizim prensesimizdi Vide
MesajKonu: Gülşah bizim prensesimizdi Gülşah bizim prensesimizdi Icon_minitimePtsi Ara. 22, 2008 1:55 pm

Gülşah bizim prensesimizdi 7015146 CNNTURK’te Meral Okay ve Beyazıt Öztürk’ün sunduğu ’Nası Yani?’ programına Türk sinemasının ünlü ismi Hülya Koçyiğit, kızı Gülşah Alkoçlar’la birlikte konuk oldu.

BEYAZ’ın "O bizim kuşağımızın prensesiydi" dediği Gülşah Alkoçlar, henüz okul çağına gelmeden oynadığı üç sinema filminden sonra neden bir daha film yapmak istemediğini anlattı. Dönemin çocuk yıldızı Gülşah Alkoçlar, okula başladığında yaşadığı sorunlar nedeniyle sinemadan uzak bir hayat sürmek istediğini belirtti.

Alkoçlar, "Okul başlayınca çok fazla ’Aaa Hülya Koçyiğit’in kızı değil mi bu’ falan denildi. Veliler gelip notlarıma bakmaya başladılar. ’Bakayım, 5 mi almış, annesi mi geldi de verdiniz’ gibi şeyler söylendi. Baktım ki benim işim çok zor. ’Anne ben artist olmayacağım, okuyacağım’ dedim. Benim için çok zordu. Çok özgür yaşamayı tercih eden bir karakterim zaten yok, ama bu başka bir şey. Çok zor ve çok fedakárlık gerektiren bir iş" diye konuştu.

Gülşah bizim prensesimizdi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası