. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

. . . MiToKondRi !

- Ortam Enerjik - Forum Enerjik - Biz Enerjik -

AnasayfaAnasayfa  portalportal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Aşka saygım yok dedim ama yanlış anlaşılmasın

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj

Aşka saygım yok dedim ama yanlış anlaşılmasın Vide
MesajKonu: Aşka saygım yok dedim ama yanlış anlaşılmasın Aşka saygım yok dedim ama yanlış anlaşılmasın Icon_minitimePtsi Ara. 22, 2008 1:55 pm

Aşka saygım yok dedim ama yanlış anlaşılmasın 7015147 NTV’de Okan Bayülgen’in "Sade Vatandaş" programına konuk olan oyuncu Burcu Kara, bir süre önce bir röportajda dile getirdiği, "Aşkın geçici, tamamen istekler üzerine kurulu ve elde edilince biten bir duygu olduğunu düşünüyorum. O yüzden aşka pek de saygı duyduğum söylenemez" açıklamasının ayrıldığı sevgilisi Yavuz Bingöl’le ilişkilendirilmemesi gerektiğini söyledi.

Kara, "Evlilik aşkı öldürüyor mu" konusunun ele alındığı programda, konuşacağı her şeyin bir süre önce evlenmek üzereyken ayrıldığı Yavuz Bingöl ile ilişkisine yorulacağını düşünerek, "Onu çok özel bir yerde tuttuğum ve tenzih ettiğimle başlamak isterim" uyarısını yaptı. Burcu Kara daha sonra sözlerine "İnsanın görüşleri bir tek son yaşadığı şeyle ilgili olmuyor. Etrafımızda bir çok şey yaşanıyor. Duyarsız insanlar değiliz neticede ve söylediklerim genel şeyler" diyerek devam etti.

Aşka saygım yok dedim ama yanlış anlaşılmasın

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası