|
Konu: Sobadan sızan gaz, anne ile 7 yaşındaki oğlunun ölmüne yola açtı Salı Ara. 23, 2008 4:32 pm |
|
|
SOBADAN SIZAN GAZ, ANNE İLE 7 YAŞINDAKİ OĞLUNUN ÖLMÜNE YOLA AÇTI
Haber: Sobadan Sızan Gaz, Anne ile 7 Yaşındaki Oğlunun Ölmüne Yola Açtı Resmi büyütmek için tıklayın
Iüükağıthane'de Bir Anne ile Oğlu, Sobadan Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Hayatını Kaybetti. Sabah Eve Gelen Anneanne, Torununun ve Kızının Cesediyle Karşılaşınca Şok Geçirdi.
ıÜüKağıthane'de bir anne ile oğlu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Sabah eve gelen anneanne, torununun ve kızının cesediyle karşılaşınca şok geçirdi.
Kağıthane Gürsel Mahallesi Gökkuşağı Sokak'ta oturan Seyhan Günal, 7 yaşındaki oğlu Doğukan Günal'la birlikte kaldığı evde sobayı yakarak uykuya daldı. Gece soğuk olduğu için sobayı söndürmediği öğrenilen Seyhan Günal ve oğlu sabaha karşı eve dolan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Seyhan Günal'la aynı yemekhanede çalışan annesi Fadime Aral, sabah yalnız yaşayan kızı ve torununu kontrol için eve geldi. Uzun süre çalmasına rağmen kimsenin kapıyı açmaması Fadime Aral'ı endişelendirdi. Aral, daha sonra komşuların da yardımıyla evin kapısını açıp içeri girdi. İçeride kızı ve torununun hareketsiz bedenleriyle karşılayan yaşlı anne fenalık geçirdi. Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri anne oğulun hayatını kaybettiğini belirledi. Evlat ve torun acısını aynı anda yaşayan Fadime Aral, gözyaşlarına boğuldu.
Akşam kızıyla birlikte oturduğunu ve sabah da kontrol için eve geldiğini belirten Aral, "Onları hareketsiz buldum. Kurtulacaklar mı?" diye şok içinde sordu. Kızının eşinden ayrı yaşadığını ve torunuyla kaldığını anlatan Aral, "Ben de arada sırada onlarda kalıyordum. Hatta dün akşam beraberdik. Sonra ben ayrıldım. Ben evladımdan torunumdan ayrı ne yaparım?" dedi.
Fenalık geçiren acılı anne yakınları tarafından polis merkezine götürüldü. Güçlükle ayakta duran Fadime Aral, "Benim yavrum polis olacaktı" diye ağladı. Bu sırada Günal ailesinin komşuları da telefon yardımıyla Doğukan'ın babasına ulaşmaya çalıştı.
Seyhan Ünal'ın annesiyle birlikte bir çamaşırhanenin yemekhanesinde çalıştığı öğrenildi. Adana'da inşaat işçisi olan eşiyle boşanma davalarının sürdüğü öğrenilen Seyhan Ünal'ın ve oğlunun cesedi inclemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
(CİHAN) |
|