. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

. . . MiToKondRi !

- Ortam Enerjik - Forum Enerjik - Biz Enerjik -

AnasayfaAnasayfa  portalportal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Öğretim görevlisine 6 dedikodu kurşunu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj

Öğretim görevlisine 6 dedikodu kurşunu Vide
MesajKonu: Öğretim görevlisine 6 dedikodu kurşunu Öğretim görevlisine 6 dedikodu kurşunu Icon_minitimeÇarş. Ara. 24, 2008 4:08 pm

24 Aralık 2008
Ali LEYLAK-Ömer PINAR(DHA)

ŞANLIURFA’da, 3 çocuk annesi Leyla Yücel (35), hakkında dedikodu çıkardığını öne sürdüğü Harran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Hasan Almaz’a (46) kurşun yağdırarak öldürdü. Leyla Yücel, sık gittiği Abdülkadir Karahan Kütüphanesi’nde Dr. Hasan Almaz ile tanıştı. Yücel, hakkında dedikodu yaptığını öğrendiği Almaz’ı konuşmak üzere Tılfındır Parkı’na çağırdı. Dün saat 17.00 sıralarında parkta buluşan ikili arasında tartışma yaşandı. Yücel, yanında getirdiği ruhsatsız tabancayı çıkarıp, Almaz’a 8 el ateş etti. Vücuduna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralanan Almaz, ambulansla götürüldüğü Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kurtarılamadı. Olayı duyan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Mutlu ile çok sayıda öğretim görevlisi de hastaneye geldi. Cinayetten sonra kaçmaya çalışan Yücel, yakalanarak gözaltına alındı.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası