. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

. . . MiToKondRi !

- Ortam Enerjik - Forum Enerjik - Biz Enerjik -

AnasayfaAnasayfa  portalportal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ev sahibinin tecavüzüne uğradı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj

Ev sahibinin tecavüzüne uğradı Vide
MesajKonu: Ev sahibinin tecavüzüne uğradı Ev sahibinin tecavüzüne uğradı Icon_minitimeÇarş. Ara. 24, 2008 4:14 pm

24 Aralık 2008
İsmail AKDUMAN/DHA

SAMSUN’da 2.5 yıllık evli A.K. (28) ev sahibi Cengiz Hakalmaz’ın (45) kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek şikáyetçi oldu. Tutuklanan Cengiz Hakalmaz’ın yargılanmasına başlandı. Sanık Hakalmaz, Samsun 2’nci Ağır Ceza’da görülen ilk duruşmada önce suçlamaları kabul etmedi ve A.K. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini öne sürdü. Tutuklanmadan önce nöbetçi mahkemede kendisine yöneltilen suçlamaları kabul ettiğine dair ifadesi okununca da suçlamayı kabul etti. A.K. ise "Ev sahibimden şikáyetçiyim. Benimle zorla ters ilişkiye girdi. Bu durumu kimseye anlatmamam için de beni ölümle tehdit etti. İki ay sonra yeniden tecavüze kalkıştı. Bağırınca korkup kaçtı. Durumu eşime anlattım. Bu olaylar nedeniyle de psikolojik destek alıyorum" dedi. Öte yandan genç kadının raporunda bakire olduğu ortaya çıkarken, mahkeme genç kadının beden ve ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için duruşmayı erteledi.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası