. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
. . . MiToKondRi !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

. . . MiToKondRi !

- Ortam Enerjik - Forum Enerjik - Biz Enerjik -

AnasayfaAnasayfa  portalportal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Zet -Biyografi-

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
JeησSiт

Biraz Huzurdu İstediğim, Tanrı'dan Tek Duamdı !.
Biraz Huzurdu İstediğim, Tanrı'dan Tek Duamdı !.
JeησSiт

Erkek
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 11/12/08 Mesaj Sayısı : 369 Yer : Adana'Lı

Zet -Biyografi- Vide
MesajKonu: Zet -Biyografi- Zet -Biyografi- Icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 2:43 pm

Zet

Aslında zet ‘in gerçek isminin nerede doğduğunun pek de önemi yok yaptığı şarkılara bakılırsa. ‘’Kendime telefon açtım al beni kurtar buradan. İnsanlar türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte.dolduramadım bir sayfa bile onlardan bahsederkenZet -Biyografi- Smilev yazabildiğim tek şey yalan Zet -Biyografi- Smilev hain ve sdasdasdasddsfdsfsdfdsf ‘’derken belki de yaşamına giren onca insanı bu sözlerde özetlemiş oluyordu zet.
‘’Atma mahpusa beni Zet -Biyografi- Smilevben suçlu değilim..geri dönemezsin artık Zet -Biyografi- Smilevarkandan kilitli kapım’’ giden sevgiliye zetin ağzından yazılmış muhteşem sözlerdir..

Zetin biyografisini yaparken bize yardımcı olacak tek şeyin kendi şarkılarındaki cümleleri olacağını düşündüğümden zet ancak böyle tanımlanabilir dediğimden böyle bir biyografi yolunu seçtim.
"Gözlerinde deniz yarattım..yüzmeye halim kalmadı diyen zetin bir aşkın yılgınlığını belli eden halini anlayabiliyoruz kolayca".

Hani derler ya bir sanatçının yaşamı eserlerinde gizlidir. Bunu zette kolayca bulabilmemiz mümkün.
Çünkü zet yaşamını şarkılarına aktarabilen biri..
Mükemmel lirikleri tüm kaliteli rapperların olduğu kuvvet miraya girmesinde etkili olmuştur.
Zetin yeteneğini keşfeden sagopakajmer zeti kanatları altına almıştı.

Zet -Biyografi-

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası